En före detta rengöringsdame bröt Guinness världsrekord med en vinst på 90 miljoner euro!

dagens-vinning

 

En före detta städerska bröt Guinness världsrekord med en vinst på 90 miljoner euro!

I sommar berättade vi om en Lottoland-platsvinst med namnet Christina som hade vunnit 90 miljoner euro genom EuroJackpot-lotteriet. Denna vinnare är nu listad i Guinness Book of Records som officiellt den största vinnaren i online-spelets historia!

En chockerande jackpot

Detta är ett extraordinärt öde för den här tidigare tyska rengöringsdame som såg hennes liv helt förändras för några månader sedan.

Christina vann en jackpot på 90 miljoner euro när hon försökte lyckas med Eurojackpot på Lottolands hemsida. Efter att ha lärt sig sin lycka lämnade hon omedelbart sitt jobb och har nu för avsikt att resa världen utan begränsning.

Hans vinst överträffar den tidigare online vinstrekord på 22 miljoner euro. Tack vare detta blir hon officiellt den största vinnaren på nätet och visas i Guinness Book of Records.

”Jag är glad att bekräfta att Lottoland faktiskt har kunnat ställa in en ny Guinness-rekord för den största vinsten från ett onlinespel som ligger på ett otroligt 90 000 000 €.”, Säger Sofia Greenacre, chef för Guinness World Record.

Om Lottoland har råd att erbjuda så mycket pengar beror det på att han planerade framöver genom att se till att han gjorde stora vinster för denna typ av pengar. I slutändan kommer Lottoland inte att behöva betala hela vinstbeloppet eftersom webbplatsen har tagit ut flera försäkringar, inklusive en som startade förra året och täcker vinster på upp till 120 miljoner euro. Webbplatsen har fortfarande en marginal om den vill slå sin egen rekord i framtiden.

Talar om rekord, Mega Moolah föll ….

Och talar om en rekord, men i en annan utsträckning bröt Mega Moolah säkert sin egen rekord på 13,2 miljoner pund för några dagar sedan.

Mega Moolahs progressiva nätverk razzied av en okänd spelare fredagen den 28 september. Han eller hon startade en tur som gav en vinst på 18,9 miljoner dollar!

Nu måste vi veta under vilken valuta vinsten gjordes. Om spelaren spelat i euro eller pund sterling är det här en ny världsrekord i fältet. Endast i händelse av att vinnaren måste spela i dollar kommer posten inte att brytas. Om spelaren exempelvis är kanadensisk kommer den här vinsten, dock extraordinär, inte att bryta Mega Moolahs tidigare rekord.